KTI byder velkommen til ny HR Chef, Lene Deleuran Fajstrup

Jokum Møller, Forstander, KTI, ansatte per 1. august 2018 ny KTI HR Chef.

Lene Deleuran Fajstrup kommer til KTI med vidtspændende erfaring, der omfatter HR opgaver for PW ApS, Vallensbæk, og Trekantskommunerne Fredericia, Kolding og Vejle hvor stod Lene for HR relaterede opgaver, økonomi- og sociale områder samt forandrings- og projektledelse.Lene kommer til KTI fra DTU, Center for Arktisk Teknologi (ARTEK) i Sisimiut, hvor hun i 1.5 år har været DTU’s ankerperson i Grønland. Hendes ansvarsområder indeholdt bl.a. samarbejder med den grønlandske uddannelsessektor.

Som privatperson er Lene meget engageret i Sisimiut’s socialliv, og deltager i byens arrangementer indenfor politik, kunst, kultur og musik. Den grønlandske natur er inspiration til gåture i fjeldene, bådture i fjordene, bærplukning, svampe-, eller kwan-hentning. Lene er ved at tage duelighedsbevis til båd, og håber på at købe båd på et tidspunkt.

KTI HR Chef – Hvad er det?

HR Chefen implementerer institutionens politikker, beskytter og udvikler ansatte indenfor institutionens kulturelle rammer. HR Chefen opbygger tillid mellem ansatte og HR kontoret.

HR Chefen hjælper institutionen med at nå sine mål, samtidig med at alle ansatte udvikler sig, og når deres potentiale. HR Chefen giver ansatte vejledning, og svar på områder indenfor institutionens personale-politik og personale-administrative retningslinjer. HR Chefen assisterer med til at vælge kandidater med de bedste profiler for mange forskellige arbejder og niveauer. På en typisk dag kan der udvikles rekrutteringsstrategier for åbne stillinger, sikre nye ansættelser, opsigelser, afskedigelser, eller løsning af medarbejderproblemer.

HR Chef – Arbejdskvaliteter

HR Chefen har åben dørpolitik for ansatte, er tålmodig og en god lytter. HR Chefen multitasker, og er med til at implementere etiske og adfærdsmæssige standarder for KTI. En primær funktion er at gøre kommunikationen mellem arbejdsgivere og medarbejdere bedre, samt udvikle det bedst mulige arbejdsmiljø. HR Chefen forhandler og løser konflikter gennem opnåelse af fælles grundlag og kompromis. HR Chefen har en venlig tilstedeværelse, og hjælper tingene med at køre problemfrit.

Stor velkommen til KTI’s nye HR Chef, Lene Deleuran Fajstrup!