Teknikimik Ilinniarfik KTI modtager diplomatbesøg: Sung W. Choi, Political Officer, United States Embassy Copenhagen

 

Qeqqata Kommunia og Teknikimik Ilinniarfik KTI havde den 13. marts 2019 US Embassy Copenhagen besøg repræsenteret af Sung W. Choi, Political Officer.

Sung W. Choi, Political Officer, US Embassy Copenhagen

Sung’s baggrund omfatter arbejde som jurist i New York og 10 års ansættelse hos US State Department. Som diplomat er Sung’s nuværende primære ansvarsområder hos US Embassy Copenhagen politiske- militær- og indenrigsanliggender, herunder koordinering med Danmark om Grønland og sikkerhedspolitik.

Sung W. Choi baggrund

Sung tilbragte 2014-2017 i Seoul, Sydkorea, som primær analytiker for US State Department. Hans områder var politisk- og økonomisk udvikling i Nordkorea og interkoreanske relationer. Fra 2010-2012 var Sung ”China Desk Officer” med fokus på menneskerettigheder og kinesisk-europæiske forbindelser. I 2009 besatte Sung stillingen som Vice-Konsul i Shenyang, Kina.

Sung modtog hæderspris fra US State Department for sin indsats under 2015 knivangrebet i Seoul på Mark Lippert, USA’s Ambassadør for Sydkorea. 

Sung W. Choi giver KTI præsentation: ”Small Talk”

Inviterede KTI studerende, KTI ansatte, ARTEK-elever og virksomhedsdeltagere fra Sisimiut fik en præsentation om emnet ”Small Talk”.

Hvad er "Small Talk"?

Small talk er kunsten i at holde virkningsfulde, korte samtaler med bekendte og ukendte forbindelser. Næsten alt i vores liv er resultat af kommunikation, så gode ​​samtaleevner er ekstremt vigtige. Small talk er en teknik til at starte samtaler med nye forretningsforbindelser, kolleger, osv.

Small Talk er en effektiv strategi og et værdifuldt værktøj til styring af nye relationer med andre mennesker. Specielt hjælper Small Talk med at udforske nye bekendtskabers sociale baggrunde. Korte samtaler er med til at udvikle sociale venskaber på en fleksibel og afslappet vis.  

Sung W. Choi "Small Talk" 

Inviterede gæster fik en livlig og spændende præsentation. Sung er en foredragsholder, der både kan motivere og energisere, hvilket han gjorde til fulde for et godt fyldt KTI Auditorium efter skole- og arbejdstid.

Sung’s PowerPoint var visuel og bestod af billeder, som alle startede små samtaler med publikum. Sung havde mange spørgsmål, og heldige deltagere med korrekte svar modtog en Ritter Sport chokolade. Der blev uddelt mange chokolader under præsentationen :-)  

KTI elever var meget glade for emnet ”Small Talk”, og de muligheder gode korte samtaler åbner op for.  Flere elever talte efterfølgende med Sung W. Choi, og foreslog at han kom tilbage og fortalte mere om emnet. Det sagde Sung sagde ja til, hvis muligheden byder sig.

Sung fik til slut en introduktionstur af KTI GUX & KTI Bygge- Anlægsskolens lokaler og værksteder.

KTI Råstofskolen modtog besøg af Sung W. Choi den 14. marts, og præsenterede ved denne lejlighed skolens uddannelser og værksteder.

KTI takker Sung W. Choi for godt besøg og en værdifuld og inspirende præsentation for skolens elever og inviterede. 

Speciel tak til Asaf Olsen, KTI Kollegiekantinen, for hans utrolig lækre og smukke kager fremtryllet til dagens gæster