Teknikimik Ilinniarfik KTI får godkendt ny 2-årig uddannelse: KTI Arktisk Bygningsarbejder

Teknikimik Ilinniarfik KTI tilføjer en ny 2-årig uddannelse til sin allerede lange række af erhvervsuddannelser: KTI Arktisk Bygningsarbejder. Uddannelsen kan søges fra foråret 2021.

Forslag og uddannelsesplaner blev fremlagt af KTI Bygge- Anlæg til godkendelse af Naalakkersuisut, Departement Departementet for Uddannelse, Kultur og Kirke.

KTI Arktisk Bygningsarbejder - en branchefokuseret erhvervsuddannelse

Udvikling, økonomisk aktivitet og investeringer i Grønland sker i stort omfang for tiden. Der bygges nye lufthavne og planlægges havne, miner og vejforbindelser som skal betjene Arktis. Væksten sker både organisk og som storstilede investeringer.

Landets erhvervsuddannelser skal følge udviklingen for at tilfredsstille den ønskede arbejdskraft ude hos de mange travle virksomheder.

En 2-årig uddannelse med fokus på byggeindustrien - og mulighed for justering af den arbejdsfaglige profil

Den specifikke sammensætning af mulige retninger for KTI Arktisk Bygningsarbejder  er yderst gunstig for landets mange arbejdsgivere og virksomheder, da den løbende kan følge og støtte, Grønlands erhvervsmæssige udvikling.

Det er særdeles favorabelt for en uddannet KTI Arktisk Bygningsarbejder at kunne vælge en tillægsuddannelse hvis tiderne inden for brancherne skifter.

Det tager kun 2 års ekstra skolegang og praktik at få et Fagbrev mere. 

KTI Arktisk Bygningsarbejder kan søges fra forår 2021

Alle tilbudte fagområder for KTI Arktisk Bygningsarbejder er målrettet bygningsarbejde under arktiske forhold.

Der er mulighed for 4 uddannelsesretninger:

⃝     Forskalling

⃝     Tagdækning

⃝     Nedrivning

⃝     Fliser & vådrum

KTI byder alle fremtidige ansøgere KTI Arktisk Bygningsarbejder velkommen