KTI Bygge- Anlæg deltager i QAQISA JOBMESSE

KTI Bygge- Anlæg var med til QAQISA JOBMESSE den 08. oktober for Sisimiuts folkeskoleelever fra 8., 9. og 10. klasse. Det er 3. gang man afholder JOBMESSE, og der var 13 deltagende lokale virksomheder fra byen.

Messen foregik i Minihallen (Minngortuunnguup Atuarfia gymnastiksal). QAQISA projektet fokuserer på at skabe et bedre og stærkere netværk mellem Sisimiuts folkeskoler og byens virksomheder og institutioner.

KTI Bygge- Anlæg lærlinge præsenterer faglige uddannelser

KTY Bygge- Anlæg "lånte" KTI lærlinge til præsentation af skolens faglige uddannelser. Stor tak til Brøndum Grønland A/S, begge KTI lærlinge havde ”været på” hele dagen i forvejen under KTI Erhvervsskolestafet 2019. Det var dog ikke at mærke på dem. De var utrolig energiske og opsøgende under hele jobmessen.

Der var konstant en flok nysgerrige (og glade) folkeskoleelever ved deres bord med spørgsmål om faglige uddannelser. KTI lærlingene var tilmed den sidste stand som pakkede ned. Stadigvæk med en flok spørgelystne elever omkring bordets brochurer.

Værdien af KTI lærlinge faglige uddannelser præsentationer

Det var anden dag i træk at KTI Bygge- Anlæg udførte et folkeskoleelev-opsøgende initiativ. Med stor succes begge dage, og hvor et større antal Sisimiut folkeskoleelever havde mulighed for at snakke faglige uddannelser med KTI lærlinge.

Aktiv brug af KTI lærlinge er nok en af de bedste investeringer i forsøget på at tiltrække folkeskoleelever til faglige håndværkeruddannelser lige efter 10. klasse.

Tak for udlån af KTI lærlinge 

Tak igen til Brøndum Grønland A/S for udlån af dygtige KTI lærlinge.