Teknikimik Ilinniarfik KTI takker for dagens dejlige besøg af Sisimiut 8. klasser fra:

Minngortuunnguup Atuarfia, Skole 1, Skoleinspektør Nivi Heilmann Efraimsen og  Nalunnguarfiup Atuarfia, Skole 2, Skoleinspektør Riiki Grønvold.

KTI Bygge- & Anlæg Uddannelseschef John Plambek bød skolernes lærere og elever velkommen til dagens program som omfattede en lille video om "Skolestafet". Skolestafet er en ny måde for Grønlands folkeskoler at lære om håndværk og uddannelser.

KTI Bygge- og Anlæg arrangerer "Skolestafet 2019" for Qeqqata Kommunias 8. klasser til næste august. Det bliver en festlig dag med små opgaver (maler, tømrer,VVS) og konkurrencer som eleverne skal udføre. Dagen sluttes med hygge og grill.  

8. klasse eleverne hørte idag om maleruddannelsen af faglærer Paninnguaq Christiansen, tømreruddannelsen af  Hans Ole Jensen og VVS uddannelsen af Jaffet Davidsen

Til slut fik alle elever og lærere en grundig rundtur af KTI Bygge- og Anlæg  værksteder. Faglærerne viste de forskellige værktøjer som hører til håndværksfagene, og alle kunne stille spørgsmål samt prøve mange af redskaberne. 

KTI håber at dagens besøg er med til at vække elevernes interesse for håndværksuddannelser og valg af fremtidige karrierer.