Den canadiske ambassadør i Danmark André Francois Giroux samt Senior Trade Commissioner Danielle Sabourin aflagde KTI, Sisimiut et besøg onsdag d. 11. marts. 

Til selve mødet var forstander Jokum Møller, ARTEK repræsentant Egil Borchersen, uddannelseschef for GUX Poul V. Jensen, administrationschef Jan Søgaard, deres landsmand instruktør Curtis Chapman samt informationsmedarbejder Maria Hasselgaard. Der var et ønske fra deres side om at høre nærmere om KTIs uddannelsesmuligheder og hvilke planer, der er for fremtiden og muligheden for et øget canadisk/grønlandsk uddannelsessamarbejde. 

Ambassadør Giroux og Senior Trade Comissioner Sabourin fik lejlighed til at se, hvorledes en svendeprøve på tømreruddannelser finder sted og ikke mindst fik Giroux muligheden for at teste, hvorledes det er at styre de store maskiner, som Råstofskolen har til rådighed. 

Desuden var der arrangeret en sightseeingtur, hvor de canadiske gæster fik nydt den smukke grønlandske natur og set seværdighederne i Sisimiut til deres store begejstring.