KTI Jern & Metal erhvervsuddannelser er tilrettet Grønlands efterspørgsel for faglært arbejdskraft. Omkring 30 medarbejdere er dagligt beskæftiget med undervisning og andre aktiviteter for skolens elever og kursister.

Det grønlandske erhvervslivs krav til uddannelser inden for det industrielle område hæves løbende, både hvad angår kvalitet og udførelse af opgaver. Nutidens arbejde kræver i stigende grad ansatte med bedre teknologisk viden. KTI Jern & Metal fokuserer på at være med til at løse arbejdsmæssige problemstillinger som opstår under arktiske forhold. 

KTI Jern & Metal har adresse i Nuuk. Den fysiske placeing har i flere år været under planlagt sammenlægning med KTI's afdelinger i Sisimiut.  

Arctic Winter Games flame video

Technical college of Greenland video

KTI Jern & Metal faglærte erhvervsuddannelser 

Håndværk & Teknik

Smed, Svejser, Skibsmontør

Teknologi & Kommunikation

Elektriker

Mekaniklinjen

Auto-, Marinemotor- og snescooter mekaniker 

Transport & Logistik

Lagerføring, Terminal- og transportarbejde

Powersports - en stigende fritidsbeskæftigelse i Grønland 

Powersports stiger i popularitet som udendørs aktivitet i de arktiske områder. I Grønland benyttes (afhængigt af årstiden) især fritidskøretøjer som snescootere og ATV'er. Det voksende forbrug har skabt et stort behov for kvalificerede powersport mekanikere til reparation og vedlighold af den slags motorer.

KTI Jern & Metal er med på denne efterspørgsel og fritidstrend gennem den udbudte faglærte erhvervsuddannelse Snescootermekaniker.