Den 18. august tog 1. årseleverne af minesvende og maskinentreprenører på Råstofskolen kampen op på den nye multibane ved KTI. Skolen har pålagt idræt som en del af undervisningen, da deres kommende job kræver en god fysisk form.

Da sikkerheden er altafgørende i uddannelsen og ikke mindst i spillet, derfor bar de to hold røde og hvide sikkerhedshjelme. Hjelmene fik dog en flyvetur, når der skulle nikkes til bolden til stor morskab for alle.

Uddannelseschef Hans Hinrichsen fik æren af at være dommer af slaget, hvor der blev kæmpet med næb og kløer med højt humør. Rødt og hvidt hold demonstrerede fine fodboldtalenter samt fairplay.

Efter en tæt og intens kamp endte den 19 – 15 til det røde hold efter en spændende 2. halvleg, bagefter kunne der holdes fortjent fyraften.

Allerede inden det sidste pift var fløjtet, ventede byens børn på, at banen blev ledig, så de kunne komme i gang med deres fodboldkampe.

Det vil være stor hjælp for Råstofskolen og eleverne, hvis et firma ville sponsorere træningstøj. Det er f.eks. muligt at få jeres firmanavn på en banner .

Dermed får eleverne større mulighed for at udnytte den nye multibane fuldt ud og samtidigt gavne deres sundhed.

Kontakt gerne informationsmedarbejder Maria Hasselgaard på mape@sanilin.gl eller tlf.: 86 76 38.