Billede af nye kollegiebygninger for etape 3 af kollegiebyggeplanen (ikke påbegyndt endnu). Nuværende ikke synlige kollegiebygninger ligger umiddelbart til venstre for billedet - på en bakkekam.

KTI Kollegier

KTI overser flere kollegiebygninger i Sisimiut, både ældre og nyere. KTI fik godkendt sine planer om bygning af nye kollegiepladser i Sisimiut i 2020.

KTI kollegiebyggeriet blev startet med nedrivning af gamle kollegiebygninger i april 2021. Bygning af nye KTI kollegiveværelser og boliger er i 2022 i fuld gang, og håbes at stå færdige til sommeren 2023.

KTI Kollegier - indretning

KTI's kollegier indeholder fælles opholdsstue med tv og fælles køkken. Derudover har eleverne adgang til kollegie-vaskerum med vaskemaskiner og tørretumblere. Her bruger eleverne  betalingskort.  

KTI Ingeniør-kollegiet, Apisseq, Sisimiut  

ARTEK studerende (Arktisk Ingeniør) indkvarteres på det runde ingeniørkollegium, Apisseq, som blev taget i brug i 2011. Kollegiet indeholder 33 værelser og 4 lejligheder. Fællesfaciliteter omfatter opholdsstue med TV, køkken og vaskerum.

KTI Kollegieværelser

Alle kollegieværelser er på ca. 14 m2. Der følger seng, skrivebord, kontorstol, lille sofabord, skab samt reolsystem med. Man medbringer selv dyne, hovedpude, sengetøj og håndklæder, eller købe dette hos Sisimiuts JYSK (Pisiffik). Der er fælles køkken, opholdsstue og badeværelser.

KTI Kollegieværelser - lejemål

Den månedlige udgift for et kollegieværelse (1 person) er kr. 850 for per person for alle over 18 år. I prisen indgår el og varme. 

KTI Kollegie-kantine   

Kollegiebeboere har alle mulighed for at lave mad i fælles køkkenområder. Man kan også købe mad i kollegiekantinen, eller hos KTI elevkantinen hvor der kan spises morgenmad og købes frokost: smørrebrød, salatbar, varme retter, frugt og dessert.

KTI Internet

Man kan få internet på sit kollegieværelse med Tusass A/S , priserne er dog rimelig høje. Med mobilen er det muligt at købe forskellige ”pakker” med varierende antal GB og prisstørrelse.  

Se https://www.tusass.gl/da/mobil/privat/  for information.